5&8 Productions

In Business

5&8 Productions is al meer dan 15 jaar een begrip in de Nederlandse media.

In het hart van Tilburg beschikken wij over een volledig digitale Audio-Suite. Deze Suite beschikt over een productieruimte (voor o.a. commercials) met een geheel vernieuwde en akoestisch gedempte spreekcel, een montage-mogelijkheid voor verslaggevers, een volwaardige radiostudio en natuurlijk een snelle internetverbinding. Op afspraak kunt u, bijvoorbeeld voor kruisgesprekken, 24 uur per dag bij ons terecht.

De Audio-Suite is op slechts 100 meter afstand van Popcentrum 013, nog geen 10 minuten lopen van het centraal station en vijf minuten rijden vanaf het Willem II stadion.

U hoort wat wij (be)denken. Elke dag worden de door ons geproduceerde commercials uitgezonden op verschillende zenders in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Daarnaast leveren wij studiofaciliteiten voor vele publieke en commercieële omroepen wereldwijd, want wie luistert er nou geen radio?

  • 3,3 miljoen mensen hebben een radio in de keuken,
  • 4,9 miljoen mensen op kantoor en bij
  • 9,7 miljoen mensen staat een radio in de slaapkamer.

In totaal luistert 95% van de Nederlandse bevolking dagelijks naar de radio. Dus, U hoort (van) ons. Denkt u niet?

okt17

ABAB nummer 1 Incompany 100

Categories // Nieuws

We zijn toch wel een beetje trots: ABAB Accountants en Adviseurs is nummer 1 geworden in de Incompany 100 klanttevredenheid onderzoek, categorie accountancy en belastingadvies. Trots omdat ABAB kiest voor heldere communicatie èn voor 5&8 Productions om deze communicatie te vertalen naar een radiocommercial.

ABAB Accounts en Adviseurs, gefeliciteerd met dit mooie resultaat!

| Continue Reading

sept20

Prinsjesdag 2011, duidelijke taal voor jongeren

Categories // Nieuws

Boekwerken vol met cijfers, maar wat betekent dit nu voor jongeren? Attacom Jongerencommunicatie verzorgde in opdracht van het Ministerie van Financiën de Miljoenennotaposter, waarbij in duidelijke en heldere taal uitleg wordt gegeven aan jongeren over wat de miljoenennota nu precies is.

Duidelijke taal moet ook helder klinken, uiteraard wordt daarom ook gebruik gemaakt van de audiosuite van 5&8 Productions om de benodigde voice-overs op te nemen.

aug03

ABAB Accountants en Adviseurs

Categories // Nieuws

De geschiedenis van ABAB gaat terug tot 1924, het jaartal waarin een dienst werd opgericht om (toen) boeren een cijfermatig inzicht te kunnen geven in hun bedrijf.

ABAB Accountants en Adviseurs is een allround accountancy- en adviesorganisatie. Met ruim 700 medewerkers werkt ABAB vanuit 18 vestigingen voor niet-beursgenoteerde ondernemingen, instellingen, organisaties uit de non-profitsector en particulieren.

Een breed dienstenportfolio mét altijd een eigen relatiemanager, moet natuurlijk onder de aandacht worden gebracht.

| Continue Reading

<<  1 2 [34 5 6 7  >>