5&8 Productions

In Business

5&8 Productions is al meer dan 15 jaar een begrip in de Nederlandse media.

In het hart van Tilburg beschikken wij over een volledig digitale Audio-Suite. Deze Suite beschikt over een productieruimte (voor o.a. commercials) met een geheel vernieuwde en akoestisch gedempte spreekcel, een montage-mogelijkheid voor verslaggevers, een volwaardige radiostudio en natuurlijk een snelle internetverbinding. Op afspraak kunt u, bijvoorbeeld voor kruisgesprekken, 24 uur per dag bij ons terecht.

De Audio-Suite is op slechts 100 meter afstand van Popcentrum 013, nog geen 10 minuten lopen van het centraal station en vijf minuten rijden vanaf het Willem II stadion.

U hoort wat wij (be)denken. Elke dag worden de door ons geproduceerde commercials uitgezonden op verschillende zenders in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Daarnaast leveren wij studiofaciliteiten voor vele publieke en commercieële omroepen wereldwijd, want wie luistert er nou geen radio?

  • 3,3 miljoen mensen hebben een radio in de keuken,
  • 4,9 miljoen mensen op kantoor en bij
  • 9,7 miljoen mensen staat een radio in de slaapkamer.

In totaal luistert 95% van de Nederlandse bevolking dagelijks naar de radio. Dus, U hoort (van) ons. Denkt u niet?

nov27

Kidz DJ Sint CD

Categories // Nieuws

Na het grote succes van de CD's “I Love Disco” & “I Love 80’s" heeft de Kidz-DJ nu een speciale Sinterklaas CD! Oude & minder oude nummers zijn voorzien van Nederlandstalige kinderteksten voor Sinterklaas. Een feest voor de kinderen en een feest van herkenning voor de ouders.

In opdracht van Rattle Records produceerde 5&8 Productions een energieke radio- en televisiecommercial, je mag en kan hem niet missen. Nu al goud!

{jwplayer}http://www.5and8.nl/images/video/KidzDJ-tv30s.mp4&image=http://www.5and8.nl/images/video/KidzDJ-tv30s.jpg&height=320&width=640{/jwplayer}

okt28

Van Expert kan je (er) meer verwachten

Categories // Nieuws

Het aantal Expert vestigingen blijft groeien in heel Europa. Voor de nieuwe Expert vestiging Van Veldhoven produceerden wij, in samenwerking met reclameburo XXS, een klinkende radiocommercial geheel in de bekende Expert stijl. Van Expert kan je (er) meer verwachten!

juli16

Kermis FM

Categories // Nieuws

10 dagen lang staat de binnenstad van Tilburg letterlijk en figuurlijk op z'n kop met de Tilburgse Kermis. Met jaarlijks meer dan één miljoen bezoekers, de grootste kermis van de Benelux.

Voor de 2e keer zal de evenementen radiozender Kermis FM live uitzenden vanaf de Tilburgse Kermis. Zo blijft u helemaal op de hoogte van alles wat er op de Tilburgse Kermis gebeurt. Ook dit jaar steunt 5&8 Productions dit fantastische initiatief!

<<  1 2 3 4 5 [67  >>