5&8 Productions

In Business

5&8 Productions is al meer dan 15 jaar een begrip in de Nederlandse media.

In het hart van Tilburg beschikken wij over een volledig digitale Audio-Suite. Deze Suite beschikt over een productieruimte (voor o.a. commercials) met een geheel vernieuwde en akoestisch gedempte spreekcel, een montage-mogelijkheid voor verslaggevers, een volwaardige radiostudio en natuurlijk een snelle internetverbinding. Op afspraak kunt u, bijvoorbeeld voor kruisgesprekken, 24 uur per dag bij ons terecht.

De Audio-Suite is op slechts 100 meter afstand van Popcentrum 013, nog geen 10 minuten lopen van het centraal station en vijf minuten rijden vanaf het Willem II stadion.

U hoort wat wij (be)denken. Elke dag worden de door ons geproduceerde commercials uitgezonden op verschillende zenders in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Daarnaast leveren wij studiofaciliteiten voor vele publieke en commercieële omroepen wereldwijd, want wie luistert er nou geen radio?

  • 3,3 miljoen mensen hebben een radio in de keuken,
  • 4,9 miljoen mensen op kantoor en bij
  • 9,7 miljoen mensen staat een radio in de slaapkamer.

In totaal luistert 95% van de Nederlandse bevolking dagelijks naar de radio. Dus, U hoort (van) ons. Denkt u niet?

jan04

Disma Reizen, beste reisburo van Nederland

Categories // Nieuws

Disma Reizen in Tilburg (Met tevens vestigingen in Goirle en Hilvarenbeek) is verhuisd naar een nieuwe locatie. Daarnaast is Disma Reizen voor de 2e keer verkozen tot beste reisburo van Nederland. Tijd voor een campagne!

5&8 Productions produceerde een scala aan radiocommercials voor Disma Reizen welke, afhankelijk van en toegespits op het seizoen, ingezet worden op de radio. Het juiste gevoel op het juiste moment, om direct in vakantiestemming te komen én je trip te boeken bij Disma Reizen.