5&8 Productions

In Business

5&8 Productions is al meer dan 15 jaar een begrip in de Nederlandse media.

In het hart van Tilburg beschikken wij over een volledig digitale Audio-Suite. Deze Suite beschikt over een productieruimte (voor o.a. commercials) met een geheel vernieuwde en akoestisch gedempte spreekcel, een montage-mogelijkheid voor verslaggevers, een volwaardige radiostudio en natuurlijk een snelle internetverbinding. Op afspraak kunt u, bijvoorbeeld voor kruisgesprekken, 24 uur per dag bij ons terecht.

De Audio-Suite is op slechts 100 meter afstand van Popcentrum 013, nog geen 10 minuten lopen van het centraal station en vijf minuten rijden vanaf het Willem II stadion.

U hoort wat wij (be)denken. Elke dag worden de door ons geproduceerde commercials uitgezonden op verschillende zenders in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Daarnaast leveren wij studiofaciliteiten voor vele publieke en commercieële omroepen wereldwijd, want wie luistert er nou geen radio?

  • 3,3 miljoen mensen hebben een radio in de keuken,
  • 4,9 miljoen mensen op kantoor en bij
  • 9,7 miljoen mensen staat een radio in de slaapkamer.

In totaal luistert 95% van de Nederlandse bevolking dagelijks naar de radio. Dus, U hoort (van) ons. Denkt u niet?

dec04

Genomineerd voor CCB Communicatieprijs

Categories // Nieuws

Bent u ouder van 55 jaar en kunt u nog wat extra's gebruiken? De kans is groot dat u recht heeft op een extra Bijdrage uit de Bijstand. Makkelijk als u opeens voor onverwachte medische uitgaven staat, of wanneer u zin heeft in een pedicure. In opdracht van de Gemeente Tilburg ontwikkelde 5&8 Productions het volledige concept van de radiocommercial en namen wij het geheel in productie. Met in de hoofdrol op en top Tilburger Karin Bruers, zodat iedereen weet waar hij of zij recht op heeft.

In November 2011 is de complete BijBijdrage campagne van de Gemeente Tilburg genomineerd voor de CCB Communicatieprijs, in de categorie effectiviteit. En dat deze campagne effectief was, is een feit: 14,3% méér aanvragen voor de bijzondere bijstand en 13% stijging in naamsbekendheid. Wilt u ook effectief communiceren met uw doelgroep? Neem direct contact op met 5&8 Productions.

Deze campagne werd, naast een radiocommercial van 5&8 Productions, ook ondersteund door direct-mail, print en abri's.

{jwplayer}http://www.5and8.nl/images/audio/GemTilburg-BijBijdrage-R20s.mp3&controlbar=bottom{/jwplayer}