5&8 Productions

In Business

5&8 Productions is al meer dan 15 jaar een begrip in de Nederlandse media.

In het hart van Tilburg beschikken wij over een volledig digitale Audio-Suite. Deze Suite beschikt over een productieruimte (voor o.a. commercials) met een geheel vernieuwde en akoestisch gedempte spreekcel, een montage-mogelijkheid voor verslaggevers, een volwaardige radiostudio en natuurlijk een snelle internetverbinding. Op afspraak kunt u, bijvoorbeeld voor kruisgesprekken, 24 uur per dag bij ons terecht.

De Audio-Suite is op slechts 100 meter afstand van Popcentrum 013, nog geen 10 minuten lopen van het centraal station en vijf minuten rijden vanaf het Willem II stadion.

U hoort wat wij (be)denken. Elke dag worden de door ons geproduceerde commercials uitgezonden op verschillende zenders in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Daarnaast leveren wij studiofaciliteiten voor vele publieke en commercieële omroepen wereldwijd, want wie luistert er nou geen radio?

  • 3,3 miljoen mensen hebben een radio in de keuken,
  • 4,9 miljoen mensen op kantoor en bij
  • 9,7 miljoen mensen staat een radio in de slaapkamer.

In totaal luistert 95% van de Nederlandse bevolking dagelijks naar de radio. Dus, U hoort (van) ons. Denkt u niet?

juni04

Q, the Canadian morning show @ CBC Canada

Categories // Nieuws

De nummer 1 verdiepende ochtendshow op de Canadese radio is Q op CBC Radio One.

In de uitzending van 4 juni werd er uitgebreid aandacht besteed aan "Pourisme", de sloppenwijk als toeristische trekpleister. Tijd om de Europese expert op dit gebied aan de tand te voelen over dit onderwerp; Een live verbinding tussen de CBC studio in Toronto en de 5&8 Audio-Suite in Tilburg, waar onderzoeker Ko Koens van de NHTV en co-auteur van het bug Slum Tourism heeft plaatsgenomen. Brengt de andere kant van de wereld toch weer een stuk dichterbij.