5&8 Productions

In Business

5&8 Productions is al meer dan 15 jaar een begrip in de Nederlandse media.

In het hart van Tilburg beschikken wij over een volledig digitale Audio-Suite. Deze Suite beschikt over een productieruimte (voor o.a. commercials) met een geheel vernieuwde en akoestisch gedempte spreekcel, een montage-mogelijkheid voor verslaggevers, een volwaardige radiostudio en natuurlijk een snelle internetverbinding. Op afspraak kunt u, bijvoorbeeld voor kruisgesprekken, 24 uur per dag bij ons terecht.

De Audio-Suite is op slechts 100 meter afstand van Popcentrum 013, nog geen 10 minuten lopen van het centraal station en vijf minuten rijden vanaf het Willem II stadion.

U hoort wat wij (be)denken. Elke dag worden de door ons geproduceerde commercials uitgezonden op verschillende zenders in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Daarnaast leveren wij studiofaciliteiten voor vele publieke en commercieële omroepen wereldwijd, want wie luistert er nou geen radio?

  • 3,3 miljoen mensen hebben een radio in de keuken,
  • 4,9 miljoen mensen op kantoor en bij
  • 9,7 miljoen mensen staat een radio in de slaapkamer.

In totaal luistert 95% van de Nederlandse bevolking dagelijks naar de radio. Dus, U hoort (van) ons. Denkt u niet?

mei29

Ster ZLM Toertocht, met stip de beste

Categories // Nieuws

Zondag 10 juni is de eerste Ster ZLM Toertocht: de officieële toertocht van de Ster ZLM Toer. Deze geheel bewegwijzerde toertocht gaat dwars door het prachtige Nationaal Landschap Het Groene Woud.

Ter promotie van van de Ster ZLM Toertocht koos ZLM Verzekeringen voor 5&8 Productions voor de ontwikkeling van het concept en productie van de radiocommercial. Wij kozen op onze beurt voor het stemgeluid van Michael Boogerd, wie kan er nu beter een fietstocht onder de aandacht brengen dan deze oud wielrenner en meervoudig winnaar van diverse profkoersen?

{jwplayer}http://www.5and8.nl/images/audio/STER_ZLM_Toertocht-R20s-v2.mp3&controlbar=bottom{/jwplayer}