5&8 Productions

aug24

30 jaar Mikro Electro

Categories // Nieuws

{mosimage}Om deze feestelijke gebeurtenis niet ongemerkt voorbij te laten gaan heeft Mikro Electro gekozen voor zowel een radio als een tv commercial. In deze campagne wordt Mikro Electro door verschillende bedrijven, waaronder Sony, Philips, Nokia, AEG en Debitel, gefeliciteerd met hun jubileum. In opdracht van TV8 Mediaprodukties verzorgden wij de audio voor deze TV commercial.
aug04

Ter Spegelt: Nagenieten van de zomer

Categories // Nieuws

{mosimage}Wilt u nog even nagenieten van de zomer? Geen probleem! Voor recreatiecentrum Ter Spegelt produceerden wij een radiocommercial waarbij je zelfs in de stromende regen nog graag in je hangmat gaat liggen. Buiten welteverstaan, op de camping.
juli03

Succesvole campagne Intergas Energie verlengt!

Categories // Nieuws

{mosimage}Intergas Energie, de enige echte Allround Brabantse energie-leverancier. Toch wel iets om trots op te zijn. Na een succesvole campagne in het begin van 2003, zal ook in de maanden juli, augustus en september van dit jaar de campagne Puur Brabants worden ingezet; Ondersteund door het "nieuw Brabants volkslied" Brabant van Guus Meeuwis.
nov05

Kinderpostzegels op Postkantoor en bij BP

Categories // Nieuws

{mosimage}De Stichting Kinderpostzegels Nederland is hèt kinderfonds van Nederland. In oktober werden huis aan huis de zegels verkocht, maar wie dez e kans gemist heeft kan nu ook terecht op het postkantoor op tankstation BP!

Een aktie die ondersteund wordt door een radiocampagne op Radio 2 en Sky Radio - natuurlijk ingesproken door kinderen zelf.
nov04

Welkom in Zeeland .nl

Categories // Nieuws

{mosimage}Wonen in Zeeland. Werken in Zeeland. Welkom In Zeeland-punt-nl.

Zeeland is volop in beweging. Er wordt ontwikkeld, bedacht vernieuwd en geinvesteerd. Wij produceerde een tweetal 'lifestyle' landelijke radiocommercials (Zakelijke markt en de consument).

Een campagne op Sky Radio, Radio 1, Radio Rijnmond, Omroep Brabant, Omroep Zeeland.
sept22

Campagne Kinderpostzegels 2002

Categories // Nieuws

De Stichting Kinderpostzegels Nederland is hèt kinderfonds van Nederland. In oktober worden weer huis aan huis de zegels verkocht door de vele (kinder-)vrijwilligers.

Een aktie die ondersteund wordt door een radiocampagne op Radio 2 en Sky Radio - natuurlijk ingesproken door kinderen zelf.

<<  23 24 25 26 27 [28