5&8 Productions

apr02

Napels in Tilburg

Categories // Nieuws

Wat doe je wanneer je gast niet in de gelegenheid is om naar Hilversum te komen? Dan komt hij gewoon naar onze studio in Tilburg. Net zo makkelijk om dan de gehele uitzending vanuit Tilburg te doen.

mrt29

10% tot 15% korting op een nieuwe BMW of Mini?

Categories // Nieuws

Rijden in een auto is emotie. Rijden in een nieuwe auto is Joy!

De Renova Group is dealer van BMW en Mini in Brabant en zij hebben een wel heel erg aantrekkelijk aanbod. Profiteer nu van 10% tot 15% korting op de aanschaf van een selectie nieuwe BMW of Mini's. Een radiocommercial van 5&8 Productions, volledig geproduceerd in de huisstijl van de BMW Joy! campagne.

{jwplayer}http://www.5and8.nl/images/audio/Renova_BMW_Mini-R20s.mp3&controlbar=bottom{/jwplayer}

 

feb12

Carnaval bij 5&8 Productions

Categories // Nieuws

In Brabant viert bijna iedereen carnaval. Ook dit jaar is 5&8 Productions weer in verschillende optochten te horen met audio-tracks. Zowel loopgroepen als grote wagens maakten gebruik van de Audio-Suite van 5&8 Productions om hun act kracht bij te zetten.

feb08

Avans Plus, improving professionals

Categories // Nieuws

Gedreven, talentvol, grenzen verkennen en de top bereiken. Avans+ zorgt voor de ontwikkeling van jezelf, of voor de gehele organisatie. Improving Professionals.

In opdracht van Communicatie Adviesbureau K&K produceerde 5&8 Productions een radiocommercial voor Avans+, nu namelijk ook in Amsterdam! Een campagne op Radio 538 en Radio 1.

jan27

Nieuwe telefooncentrale IAK Verzekering, om u nog beter van dienst te zijn

Categories // Nieuws

IAK Verzekeringen is een eigentijds, onafhankelijk assurantie-intermediair/volmachtbedrijf. Een echte specialist op het gebied van bedrijfsverzekeringen en collectieve personeelsverzekeringen.

dec19

Gratis radiocommercial & zendtijd !

Categories // Nieuws

Wie wil er nou niet een gratis radiocommercial incusief zendtijd?

In het kader van de 3FM Serious Request actie, waarbij geld wordt ingezameld voor het Rode Kruis in de strijd tegen malaria, biedt 5&8 Productions ter veiling de produktie van een radiocommercial aan. Inclusief stemcasting, muziek en uitzendlicentie voor de periode van 1 jaar (Lokaal uitzendgebied). Daarbovenop geeft  de Lokale Omroep Hilvarenbeek ook nog een keer een jaar lang gratis zendtijd weg.

<<  1 2 3 4 [56 7 8 9  >>