5&8 Productions

dec09

Londen, Parijs, Tokyo... Nieuwjaarsnacht Rotterdam

Categories // Nieuws

De regisseur zit in Hilversum, de voice-over zit in Amsterdam en de opname wordt verzorgd door 5&8 Productions in Tilburg. Nederland ligt binnen handbereik, of beter gezegd de hele wereld.

okt22

Bovenop het nieuws: Crisis in Tilburg?

Categories // Nieuws

Bestuurscrisis in Tilburg, of niet? De Gemeente Tilburg is volop in het nieuws door alle ontwikkelingen omtrent het MIDI theater en of dhr. Vreeman, burgermeester, hieromtrent juist heeft gehandeld. Dhr. Vreeman schuift aan in de audiosuite van 5&8 Productions voor het NCRV programma Stand.nl. Wat is de mening van Nederland?

aug06

Je eigen prive-chauffeur ?

Categories // Nieuws

Met de bus door heel Brabant -onbeperkt- voor maar 3 euro per persoon per dag, heel gemakkelijk met je eigen prive-chauffeur. In opdracht van Hermes Openbaar Vervoer en in samenwerking met Frisbi Concept en ontwerp werd een heldere en frisse radiocommercial geproduceerd. Een commercial welke zeker tot de verbeelding zal spreken!

 

 

aug03

De heer ontbreekt op Radio 2

Categories // Nieuws

Iedere werkdag ontwaakt De Heer op Radio 2. Maar nu is hij heel even op vakantie... 5&8 Productions produceerde een promo voor deze muziekzender ter promotie van dit nieuwe -tijdelijke- programma; De Heer ontbreekt, gepresenteerd door Toine van Peperstraten. Nu twee weken op Radio 2.

aug02

5&8 Productions = dichterbij

Categories // Nieuws

Door de grote diversiteit aan pakkende commercials welke dagelijks in de audio-suite van 5&8 Productions worden geproduceerd vallen wij al jaren op, op radio- en televisie.

Wanneer dit wordt gecombineerd met onze sterke betrokkenheid om midden in de samenleving te staan, waarbij wij onze bijdrage leveren aan de realisatie van diverse sport-, kunst- en cultuurevenement kan je duidelijk stellen dat 5&8 Productions overal is!

juli17

Tilburg Trakteert - De Tilburgse Kermis

Categories // Nieuws

10 dagen lang staat de binnenstad van Tilburg letterlijk en figuurlijk op z'n kop met de Tilburgse Kermis. Met jaarlijks meer dan één miljoen bezoekers, de grootste kermis van de Benelux. En Nederland mag dit weten! In het kader van Tilburg Trakteert produceerde 5&8 Productions een vijftiental radiocommercials én tekende wij voor het geluid van de televisiecampagne. Natuurlijk kan een commercial voor de Tilburgse Kermis niet ontbreken: nu overal te horen!

<<  1 2 3 4 5 [67 8 9 10  >>