5&8 Productions

juni25

Matrabike, van fabrikant naar klant

Categories // Nieuws

Het grootste fietsaanbod tegen de allerlaagste prijzen? Dan ga je natuurlijk naar Matrabike.

Matrabike, met vestigingen in Nederland en Belgie, koos natuurlijk voor 5&8 Productions om deze boodschap over te brengen; Waarbij de radiocommercial rechtstreeks door ons werd aangeleverd aan de uitzendende instanties. Zoals het hoort: 'van fabrikant naar klant'.

juni01

Brabant Battle goes Europe, de finale

Categories // Nieuws

12 weken lang streden in totaal 24 scholen uit de provincie Noord-Brabant voor de ultieme hoofdprijs: de eretitel "De beste scholengemeenschap van Brabant" en een spetterend eindexamenfeest.

Maar wie sleept de titel in de wacht? Op donderdag 4 juni, de dag van de Europese verkiezingen, zal de zinderende finale worden uitgezonden van deze scholenstrijd.

mei25

Careyn Kraamzorg

Categories // Nieuws

Wanneer je zwanger bent, dan wil je natuurlijk professionele begeleiding. Maar ook ná de bevalling, wil je in de watten worden gelegd. Careyn Kraamzorg zorgt voor professionele en persoonlijke begeleiding zodat je zorgeloos kan genieten.

{jwplayer}http://www.5and8.nl/images/audio/Careyn_Kraamzorg-R20s.mp3&controlbar=bottom{/jwplayer}

 

mei11

Ontdek het, bij Avans

Categories // Nieuws

Toe aan een nieuwe uitdaging? Avans Hogeschool is op zoek naar personeel, welke nét dat beetje meer in zich hebben. En nét dat beetje meer werd door 5&8 Productions, in opdracht van Sprinkels HQ, omgezet van een concept op papier tot een klinkende radiocommercial; Alsof je zelf even voor de klas staat. Deze succesvolle campagne is (opnieuw) te horen op de diverse landelijke radiozenders.

{jwplayer}http://www.5and8.nl/images/audio/Avans-PDA-R20s.mp3&controlbar=bottom{/jwplayer}

{jwplayer}http://www.5and8.nl/images/audio/Avans-Stilte-R20s.mp3&controlbar=bottom{/jwplayer}

 

mrt13

Brabant Battle is back!

Categories // Nieuws

12 weken lang strijden in totaal 24 scholen uit de provincie Noord-Brabant voor de ultieme hoofdprijs: de eretitel "De beste scholengemeenschap van Brabant" en een spetterend eindexamenfeest.

mrt10

DierZ, alles over huisdieren

Categories // Nieuws

Meer dan vijftig procent van de Nederlanders weet het al lang: huisdieren zijn fantastisch! Daarom is DierZ nu ook als televisieprogramma te zien. Deze 8-delige reeks, iedere zaterdag om 17:00 op RTL4, wordt van 7 maart tot en met 25 april utigezonden.

In opdracht van TV producent Haagse Bluf en Pets Place verzorgde 5&8 Productions de breakbumper van dit televisieprogramma. Tot zo!

<<  2 3 4 5 6 [78 9 10 11  >>