5&8 Productions

Informatie

Scherpe tarieven digitaal aanleveren televisie

Voor het digitaal aanleveren van een televisiecommercial betaalt u EURO 49,95 voor de eerste uitzendende instantie en EURO 15,00 per extra aanlevering. Dit scherpe tarief is zonder 'kleine lettertjes', dus

  • inclusief kleurcontrole én kleurcorrectie
  • inclusief controle én correctie op EBU R128 geluidsnorm
  • inclusief genereren benodigde XML bestanden
  • inclusief kant en klaar aangeleverd bij de uitzendende instantie
Wanneer u een strippenkaart aanschaft, betaalt u slechts EURO 39,95 per aanlevering! Een strippenkaart van 10 strippen, is maar liefst 3 maanden geldig.

Lever direct de televisiecommercial aan via Wetransfer.

Digitaal Aanleveren

5&8 Productions beschikt over een razendsnelle glasvezelverbinding waardoor uw radio- of televisiecommercial binnen no-time kan worden aangeleverd - direct op de server van iedere door u gewenste uitzendende instantie.

Audio Loudness

EBU R128 is een geluidsnorm ontwikkeld door de European Broadcasting Union, een samenwerkingsverband van de publieke omroepen van voornamelijk bijna alle Europese landen. Deze techniek maakt het mogelijk om de gemiddelde luidheid van TV-commercials te meten. Omdat alle programma's, promo's en commercials op TV volgens deze norm geproduceerd worden, ervaart de tv-kijker geen grote verschillen meer in de hardheid van het geluid tussen programma's en reclameblokken.

Per 1 januari 2012 moeten alle commercials volgens de nieuwe norm worden aangeleverd, commercials die niet aan deze norm voldoen worden door de zenders afgewezen.

Wanneer je je commercial volgens de traditionele manier harder laat klinken, zal dit via EBU R128 gecompenseerd worden (Of afgestraft?). De productie klinkt via die leveling-techniek niet langer harder dan die van je concurrent. De nieuwe norm biedt meer mogelijkheden om te experimenteren met dynamiek en compressie. Om kort te gaan: radio, tv en film zal dynamischer gaan klinken.  Het afmixen volgens de nieuwe norm vraagt om expertise.

Een commercial kan prima voldoen aan de nieuwe technische specificaties maar vervolgens totaal niet uit de verf komen tussen andere commercials. 5&8 Productions is al geruime tijd gespecialiseerd in het afmixen volgens de nieuwe norm. Dus, wanneer u uw commercial goed uit de verf wil laten komen, neem dan direct contact met ons op!

Televisie

Een groot deel van de Nederlandse televisiezenders (STER, RTL, SBS, MTV, ORN, Discovery, NGC, Jetix / Disney XD, AT5, RNN en Het Gesprek) is overgestapt op digitale aanlevering van de televisiecommercials. Daarnaast dient de aanlevering te voldoen aan strikte specificatie van het MXF D10-30 of MXF D10-50 formaat -of in full HD- begeleid door een XML bestand met aanvullende informatie.

U hoeft hier zich echter niet druk om te maken.

5&8 Productions beschikt over de benodigde upload accounts van de diverse omroepen, daarnaast kunnen wij uw commercial converteren naar het verplichte MXF formaat inclusief alle bijbehorende gegevens.

Radio

Vele commercials worden dagelijks uitgeleverd aan de diverse uitzendende instanties in binnen én buitenland. Wij kunnen niet alleen uw radiocommercial van concept tot resultaat produceren, maar wij dragen ook zorg voor betrouwbare en snelle aanlevering bij iedere door u gewenste uitzendende instantie wereldwijd. Ook wanneer u al over een commercial beschikt, kunnen wij u veel werk uit handen nemen met het clearen van alle uitzendrechten én aanlevering.

Uw radiocommercial morgen nog op de radio? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Informeer vrijblijvend naar onze aantrekkelijke tarieven en ervaar onze snelle service én levering. Fijn om te weten.

Tarieven

Wanneer u een strippenkaart aanschaft, betaalt u slechts EURO 39,95 per aanlevering! Een strippenkaart van 10 strippen, is maar liefst 3 maanden geldig.

Voor het digitaal aanleveren van een televisiecommercial betaalt u slechts EURO 49,95 voor de eerste uitzendende instantie en EURO 15,00 per extra aanlevering. Dit scherpe tarief is zonder 'kleine lettertjes', dus

  • inclusief kleurcontrole én kleurcorrectie
  • inclusief controle én correctie op EBU R128 geluidsnorm
  • inclusief genereren benodigde XML bestanden
  • inclusief kant en klaar aangeleverd bij de uitzendende instantie

Lever direct de televisiecommercial aan via Wetransfer.